dissabte, 22 d’abril del 2017

L'adéu de Mossèn Joaquim

Benvolguts amics, Mossèn Joaquim Casadevall i Mallorquí descansa en la pau del Senyor, des del dia 20 d'abril de 2017.  Aquí us deixem el seu últim adéu.

 

Dono gràcies a Déu pel do de la vida. Estimo la vida, per això espero que el Déu de la bondat vulgui  acollir-me al seu Regne definitiu quan vulgui l'hora de la meva mort.

Dono gràcies a Déu per la vocació cristiana i el sacerdoci ministerial. Estimo l'Església i els seus membres pecadors i sants, vull comptar-m'hi en el seu peregrinatge cap a la plenitud del Regne de Déu.

Dono gràcies a Déu per la identitat que he tingut aquí a la terra, en un país concret, amb la llengua i una cultura diferenciada, no més important que les altres manifestacions existencials que hi ha arreu del món del que voldria haver-ne sigut membre sense cap mena de fronteres.

Estic content de la meva vida sacerdotal-pastoral exercida en diferents llocs del nostre bisbat. M'he sentit estimat i acompanyat en la tasca pastoral.

Dono gràcies a Déu per la família que he tingut, senzilla, pobre, treballadora i arrelada en el teixit social que forma l'ànima del poble.

A l'hora de la mort voldria tenir la benvolença de tots aquells que he ofès en la meva vida per poder rebre també el perdó de Déu.

Confio en la misericòrdia de Déu i que pugui gaudir de la seva glòria.