dilluns, 19 de gener del 2015

Quin desig demanen els malalts i familiars amb càncer?: el vídeo que emociona la xarxa

Un estudi de fotografia reuneix persones sanes al costat de pacients i familiars amb càncer. El resultat és un vídeo que vol conscienciar sobre la importància de valorar la vida


Valorem la vida quan estem sans? 
La pregunta se la van fer els fotògrafs de Dulcineastudios, amb la col·laboració de l'Associació Espanyola d'Adolescents i Adults Joves amb Càncer. Per trobar-hi una resposta, van reunir en dos estudis de Barcelona i Madrid persones sanes al costat de malalts de càncer i també familiars de malalts de càncer. A tots dos se'ls demana què els fa feliços, quin desig demanarien. Primer responen els sans, i demanen coses relacionades amb la feina, viatges… No saben que, a l'altre costat de la paret, hi ha un pacient amb càncer, o un familiar.

Aquests, els pacients i els familiars, són els segons a formular els seus desitjos. Uns desitjos que no passen per viatjar, o per sentir-se realitzats a la feina. El resultat final és un vídeo que mostra que, quan hi problemes, el que importen són les coses petites. Un missatge que, tot i previsible, no deixa de ser impactant, i ha emocionat la xarxa. 

ARA
17/01/2015
Ara.cat