diumenge, 26 d’agost del 2012

L'ésser humà és llum condensada

Mario Moncayo, metge, ha desenvolupat un mètode per afrontar els dolors crònics

65 anys. Vaig néixer a Chihuahua i visc a Ecatepec, Mèxic. Casat, tinc 4 fills. Em vaig llicenciar en Medicina per necessitat, vaig ser professor de Bioquímica a la Universitat Central de Mèxic DF. Vaig crear el Centre de Recerca Moncayo. Vaig creure en Déu quan vaig veure parir una dona

Vostè era ferrer
Sí, fill de pagesos analfabets i molt pobres.

Com es va convertir en metge?
No era als meus plans, però em vaig casar, va néixer el meu primer fill, Moisès, i als sis mesos el van desnonar per una síndrome de mala absorció.

No païa els aliments.
No, i la medicina no tenia resposta. Així que vaig decidir matricular-me a la facultat de Medicina en horari nocturn per veure si comprenia alguna cosa i podia ajudar el meu fill.

De dia ferrer i de nit estudiant de Medicina?
Sí, amb més de trenta anys, la qual cosa al meu país és molt poc habitual. En segon de carrera tenia aspecte de metge i excel·lents notes, així que em van permetre ajudar a urgències i participar en els nombrosos parts que s'atenien, gràcies a això vaig començar a desenvolupar les meves investigacions. 

Què va passar? 
Visitant a les dones embarassades i atenent parts observi que a les dones amb artritis reumatoide els desapareixien els símptomes durant l'embaràs i vaig decidir investigar-ho. 

Què va trobar? 
Després d'estudiar 1600 dones embarassades, analitzant la seva sang amb regularitat i estudiant-a través d'espectrofotometria, vaig entendre que la mare transmet al nen tota la informació genètica, i també l'elèctrica i electrònica, i li dóna la informació de totes les malalties sense que les visqui. 

Es va passar a la bioquímica. 
Em vaig centrar en investigar l'índex d'absorció de llum del col·lagen en les dones embarassades. 

I? 
Vaig arribar a la conclusió que l'eficàcia del patró d'absorció de llum de les dones embarassades era l'òptim i ho vaig comparar amb l'índex d'absorció de persones amb determinades malalties. 

Complex. 
I vaig descobrir que cada simptomatologia repeteix la mateixa alteració en la absortivitat del plasma sanguini, és a dir que cada patologia que he estudiat té una empremta espectral pròpia. 

L'ésser humà és llum condensada i la malaltia és una descondensació d'aquesta llum.

Està parlant a nivell atòmic.
Sí, és possible observar la salut des d'un punt de vista del comportament atòmic dels electrons i ajudar a restablir el benestar de les persones restablir l'harmonia en la funció de l'àtom d'hidrogen.

I què és el que provoca aquestes alteracions?
La interacció dels contaminants físics, químics o biològics amb el nostre cos són els que modifiquen l'absorció de la llum i alteren la distribució electrònica dels àtoms d'hidrogen en lípids, glúcids o hidrats de carboni.

Com ens alimentem és bàsic.
Sí, i jo aconsello fugir dels transgènics, dels aliments que són el resultat d'empelts i dels nascuts l'incest animal.

Com cura vostè?
Donant al pacient la freqüència de longitud d'ona adequada.

Però com l'administraca?
Utilitzo la memòria de l'aigua com a vehicle per restablir el comportament coherent en el patró electrònic.

I què fa amb l'aigua?
A l'aigua li donem estímuls de llum específica perquè restableixi el seu patró de llum ideal.

Sembla ciència ficció.
Invertiríem tota la tarda per entendre el procés científic que qualsevol pot consultar a través d'internet. Però bàsicament es tracta que la intel·ligència que gestiona el nostre sistema immunològic percep que l'alteració de l'energia que va donar lloc als símptomes ha tornat al seu estat coherent, ha restablert el patró electrònic i anul·la la ordre de malestar.

Què el va portar a especialitzar-se en el dolor?
En trenta-tres anys hem confirmat en el nostre laboratori d'Ecatepec les virtuts del tractament amb 16 patologies diferents, però és cert que al principi i en la majoria dels casos, la meva recerca ha estat alleujar el dolor.

Qüestions personals?
Sí Dos anys després de començar la cursa meu pare es va suïcidar perquè no podia suportar més el dolor que li causava un herpes genital. Aquest fet va marcar la meva vida, volia alleujar el dolor de les persones, especialment les que patien de dolors crònics. El destí va voler que jo mateix ho patís.

Què li va passar?
Jo tenia un mal de la quarta i cinquena vèrtebra dorsal que em matava arran d'una brucel·losi que vaig patir als 14 anys. Em vaig treure el dolor amb aigua informada i els meus professors em van dir que estava boig.

És comprensible.
Som aigua, i en l'aigua hi ha una energia que és desconeguda a nivell científic.

És veritat que en la seva consulta atén a la gent gratuïtament?
Quan em vaig especialitzar en el dolor i començar a tenir resultats positius, sobretot en temes d'artritis reumatoide, va córrer la veu i vaig atendre milers de pacients de pocs recursos amb tot tipus de dolors.


El ferrer doctor
Per a aquest metge que dirigeix ​​el seu propi institut de recerca en Ecatepec, Mèxic, des de fa 33 anys, és obvi que a més de teixits i cèl·lules, som l'energia que opera en elles. Afronta la salut des d'un altre punt de vista: la fotònica quàntica. "La naturalesa dels processos biològics pot també ser observada i interactuar en l'àmbit atòmic i subatòmic". Moncayo va exposar el seu mètode d'investigacions en la passada fira Biocultura de Barcelona. El seu mètode per pal·liar el dolor a través d'aigua informada resulta sorprenent, però a nivell humà el que a mi em resulta més sorprenent és la seva pròpia història, la del fill de pagesos analfabets que es converteix en metge.


Ima Sanchís
25/08/2012
La Vanguardia