divendres, 2 de març del 2012

El Banc de Sang i la UdG engeguen una campanya per recollir 1.500 donacions

Un grup d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques vol batre el récord amb la implicació dels joves

El Banc de Sang i Teixits i un grup d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona (UdG) engegaran una campanya amb l'objectiu d'aconseguir 1.500 donacions. La iniciativa es portarà a terme durant el proper 6 de març a les diferents factultats de la UdG, començant el proper dia 6 al Parc Científic i Tecnològic. Segons el grup d'estudiants que organitza aquest event, la iniciativa "sorgeix del fet que se'ns plantegés resoldre un cas real en una assignatura. Tenint en compte la necessitat del Banc de Sang d'aconseguir més donants, hem decidit tirar endavant i volem batre el record de donacions gràcies a la implicació dels estudiants de la UdG". 

L'objectiu de la nostra campanya és aconseguir aquestes 1.500 donacions, "una xifra que permetria salvar una gran quantitat de vides ja que amb una sola donació es pot ajudar a 3 persones diferents". Els organitzadors manifesten que "en moments de crisi econòmica i social com els que estem vivint, una realitat que ens afecta a tots, volem demostrar que a la UdG ens podem unir per una bona causa i podem millorar el nostre entorn i ajudar aquells que ho necessiten".

Per realitzar aquesta campanya publicitària els estudiants i el Banc de Sang comptaran amb la presència de personatges mediàtics, com l'Homo Apm, l'Ernest Codina, entre altres. També amb la col·laboració del Girona F.C. i d'actors de companyies reconegudes com és El Galliner de Girona. Aquests últims es passejaran per les facultats de la UdG, vestits de vampirs, incentivant a tots els alumnes a que es solidaritzin amb la causa i vagin a donar sang. També se'ls informarà dels beneficis que té el fet de ser donant i contribuir a que el nostre país pugui arribar a ser autosuficient en aquest camp.

Diari de Girona
Febrer de 2012