dilluns, 22 d’octubre del 2012

Una solució als problemes de pròstata

La TECNOLOGIA LÀSER LMR per al creixement benigne de pròstata i CRIOCIRURGIA per al càncer de pròstata localitzat

El Dr. Gironella -Institut Laser Medical Rent (LMR) és una de les plataformes tecnològiques més importants de Europa i especialista en el tractament de patologies urològiques. Disposa de tots els làsers dels mercat, i és un dels pioners a la realització de les tècniques més modernes per al tractament del creixement benigne de pròstata: fotovaporització, enucleació i caporresecció.

Què és el creixement benigne de la pròstata?
És un engrandiment de la glàndula prostàtica que dificulta la sortida de la orina. Els símptomes són: necessitat d orinar amb freqüència (sobre tot a la nit), goteig postmiccional, disminució de la força miccional o urgència urinària, d entre altres. És una patologia molt comú en els homes a partir dels 50 anys i en molts casos requereix cirurgia.

Què és la tecnologia làser LMR?
La tecnologia Làser LMR ens permet oferir als nostres pacients els làsers més avançats per a la cirurgia benigna de pròstata. Oferim Medicina Personalitzada segons les característiques clíniques de cada pacient i la grandària de la pròstata. L'Institut Làser Medical Rent compta amb el Làser Verd i el Làser de Tuli de tret lateral per a la fotovaporització de les pròstates de grandària petita/mitjana. També tenim el Làser de Tulli de tret frontal per a la enucleació en pròstates grans o molt grans. En resum, fem cirurgia personalitzada i avançada per obtenir els millors resultats.

Què és la criocirurgia?
La criocirurgia és una tecnologia d'última generació per al tractament del càncer de pròstata localitzat. Es basa en el fred extrem i consisteix a congelar el teixit prostàtic sense necessitat d'extirpar l'òrgan danyat. Aquesta tècnica està descrita per les associacions americana i europea d'urologia com una de les opcions per al seu tractament segons les característiques clíniques i histològiques del tumor prostàtic.

Quins avantatges ofereix aquesta tecnologia? 
El primer avantatge és que cada pacient disposa del làser més d'acord a les seves circumstàncies. I entre les avantatges més destacades hi ha la ràpida recuperació del pacient, tornant a la seva activitat normal en pocs dies, l'ingrés hospitalari mínim (12/24 hores), absència de sagnat, i els problemes d'incontinència i d'impotència són gairebé inexistents. En alguns casos, fins i tot, el pacient és donat d'alta el mateix dia de la intervenció, passades unes hores des de la finalització d'aquesta.

Què és l'anàlisi PCA 3?
És una anàlisi genètica que detecta les cèl·lules cancerígenes del càncer de pròstata en orina de manera que és una eina molt útil per a l'estudi del càncer de pròstata evitant en moltes ocasions la biòpsia de pròstata. És una prova senzilla en orina el resultat, a diferència del PSA, no es veu afectat per la grandària de la pròstata ni altres factors, per la qual cosa és un marcador molt específic.

Hi ha cobertura per tot Espanya d'aquestes tecnologies?
Per descomptat. El Làser Medical Rent treballa amb metges, hospitals i clíniques de tot Espanya per atendre tots els pacients que necessiten solucionar aquests problemes amb la tecnologia làser LMR i la criocirurgia. Oferim, als nostres pacients, la tecnologia més avançada per tractar els seus problemes urològics. Des seva centraleta podran ser informats i remesos als especialistes de la seva província.


Dr Gironella-Institut Laser Medical Rent
900 102 378
GIRONA-BARCELONA-SARAGOSSA
La Vanguardia