divendres, 1 d’octubre del 2010

Carta d'agraïment del Dr. Lluís Ramió a tots els professionals de l'Hospital Trueta

El dia 20 d’agost, moria víctima d’accident el pare del Dc. Lluis Ramió, neuròleg de l’hospital Trueta. En el mateix cotxe l’acompanyaven dos néts petits; els fills del doctor i la seva dona Núria.

Ambdós petits sortosament són fóra de perill i és recuperen del trauma.

El doctor Lluís Ramió és proper al nostre voluntariat, i al proposar-li donar a conèixer la carta d’agraïment a tots els professionals de l’Hospital Trueta, ell va manifestar la seva gratitud davant el nostre suggeriment.


Sentint-nos afortunats, agraïts i frepats per la valentia i serenor d’aquesta família, aquí us deixem els seus mots:


Benvolguts companys i companyes del Trueta,

Aviat farà una setmana que estem tots a casa.

Aquestes darreres setmanes han estat dures i complicades per la nostra família, pels nostres fills i per nosaltres. Crec que ningú està preparat per rebre un cop tant sobtat com el que hem rebut nosaltres i som conscients que el dolor no s’acabarà aviat sinó que passarem uns mesos de dol que haurem de saber gestionar de la millor manera possible en benefici de nosaltres mateixos i dels nostres fills.

Per sort (no es pot dir d'una altra manera) els nostres fills van sobreviure a l'accident i, gràcies a l'ajuda de persones que van saber actual amb rapidesa i serenitat i als servers d’emergències mèdiques, van arribar a l'Hospital on es van recuperant progressivament. Ara tornarem a estar tots a casa i treballem tota la família per ajudar-los a superar el dol de l’impacte de l’accident i la mort de del seu avi.

Voldria, amb aquestes ratlles, agrair a tots i cadascun de vosaltres, companys i companyes del Trueta (metges i metgesses, infermers i infermeres, equip directiu i caps assistencials, companys de farmàcia, auxiliars, tècnics, personal administratiu, zeladors i zeladores, personal de cafeteria, personal de neteja, tots i totes treballadors de l'hospital, hàgiu estat o no implicats directament amb la cura dels nostres fills) pel recolzament constant que ens heu i esteu donant, per les paraules de condol, per les amables paraules d’ànims que ens heu fet arribar i ens esteu donant durant aquests dies tant sigui en per persona, per correu electrònic, per telèfon, amb notes i cartes, amb mirades de complicitat pels passadissos, etc. Sabem que tot l'Hospital en pes ha estat preocupat i pendent del nostre estat i de l'evolució dels nostres fills i per això us ho volem agrair personalment i molt sincerament.

Ens hem sentit molt recolzats, estimats i ben cuidats, i en cap moment ens hem sentit aclaparats.
Cadascú de vosaltres ha sabut estar en el seu lloc i en el moment adequat.

Realment em sento orgullós de formar part d’aquest equip humà que es preocupa per les persones i en té cura.

Moltes gràcies, de tot cor, a tots vosaltres, companys de l’Hospital, per ser-hi i saber estar-hi.

Lluís Ramió i Torrentà
Núria Comas i Castañer
Cornellà del Terri
9 de setembre de 2010