dilluns, 24 d’abril del 2017

Amb gratitud i estima infinita

Foto gentilesa de Francesc Solà
Fa 17 anys que Mossèn Joaquim Casadevall va fundar el Voluntariat de Suport en la Solitud. Podem quantificar tan com vulgueu la feina que s’ha fet durant aquest temps, en què el grup de voluntaris ha estat al costat de més de 6.000 malalts que estaven sols a l’hospital. Malaltia i solitud, aquella combinació letal que tanta gent pateix i que Mossèn Casadevall ha volgut combatre des de la tenacitat i la convicció.

La virtut d’aquest grup ha estat la d’ajuntar un extraordinari grup de voluntaris i voluntàries que donen part del seu temps, no del temps que els sobra, per ser allà on se’ls necessita i on se’ls reclama des del silenci, des del dolor de la solitud.

Mossèn Joaquim no es mostrava mai prou satisfet de la tasca d’aquest Voluntariat, perquè el fet que existeixi vol dir que hi ha massa persones marginades que necessiten una mà amiga abans que la solitud els arrossegui del tot. Però es mostrava, això sí, molt orgullós del grup que el forma. Molt agraït dels socis d’aquest Voluntariat, de les persones que l’han acompanyat durant tota la seva vida, i molt agraït dels voluntaris que segueixen fent companyia a qui més ho necessita.

En nom de tots ells, Mossèn, moltes gràcies per la seva dedicació. I acabo parlant en nom dels malalts que no es podran aixecar del llit per agrair-li de tot cor l’escalf que han rebut d’aquest Voluntariat. Amb discreció, com a vostè li agrada, però amb fermesa: moltes gràcies. Descansi en pau.

Amb gratitud i estima infinita, seguirem treballant.

L'equip humà de teu Voluntariat de Suport en la Solitud
Girona, 22 d’abril de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols acceptarem comentaris que siguin signats amb els vostres veritables noms, la resta seran eliminats.
Gràcies