divendres, 29 d’abril del 2011

Aleixandre reclama a Pajín un Consell Interterritorial sobre sostenibilitat del sistema sanitari per evitar declaracions electoralistes

La senadora li retreu la seva manca de lideratge per perpetuar les actuals prestacions de la Sanitat

Rosa Núria Aleixandre.
Foto: Diari de Girona

La portaveu de CiU a la Comissió de Sanitat del Senat, Rosa Núria Aleixandre, ha reclamat a la ministra del ram, Leire Pajín, durant la sessió de control al Govern, la convocatòria “immediata” d’un Consell Interterritorial de Sanitat “per tal d’afrontar la sostenibilitat del sistema de salut i evitar així declaracions electoralistes realitzades fora de context”.

Alhora, li ha retret la seva “manca de lideratge en aquesta matèria perquè pot suposar un problema per perpetuar les actuals prestacions sanitàries”.

La senadora Aleixandre ha subratllat que “seria veritablement urgent la posada al dia del catàleg de prestacions de serveis, l’ús dels fons de compensació amb la revisió del finançament de les unitats de referència i els tractaments de malalties poc comunes, així com la decisió de fixar un calendari vacunal consensuat”.

Rosa Núria Aleixandre ha destacat que “la proximitat d’eleccions municipals i autonòmiques no pot convertir-se en una excusa per tal de no convocar aquesta reunió”.

Senat, 26 d’abril de 2011


Per a més informació: Carles Montaña. 609.743.207.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols acceptarem comentaris que siguin signats amb els vostres veritables noms, la resta seran eliminats.
Gràcies