dissabte, 18 de desembre del 2010

La marató de tv3 _ Lesions medul.lars i cerebrals adquirides.



La Marató d'enguany es celebra el 19 de desembre.

Gràcies al bloc de la marató ens fem ressó de part del seu gran treball.

140.000 joves estan coneixent les lesions medul.lars i cerebrals adquirides

Més de 3.000 conferències arreu de Catalunya

Acostar la realitat de les malalties tractades en el programa a la societat i en particular als més joves és un dels objectius essencials de la Fundació La Marató de TV3. Amb aquesta finalitat, precedint cada nova edició del programa, es posa en marxa una campanya de sensibilització dirigida als centres educatius i cívics de Catalunya.

En la campanya de La Marató 2010, al voltant de 350 professionals de la salut, que prèviament han assistit a una sessió formativa, seran els encarregats de donar a conèixer les lesions medul·lars i cerebrals adquirides als joves catalans. Fins al dia de La Marató, s'impartiran més de més de 3.000 conferències divulgatives, que tindran com a destinataris principals els joves d'entre 12 i 16 anys, un públic especialment sensible a la temàtica d'enguany per la creixent incidència que aquest tipus de lesions està tenint en el jovent.

La projecció d’un vídeo didàctic, que combina l’exposició mèdica de les lesions amb el testimoni de persones que les pateixen, completarà les sessions alhora que permetrà als joves fer-se una idea real d’aquestes patologies.























Plasmar artísticament què representen les lesions medul•lars i cerebrals. XII Concurs Pinta La Marató, aquí arriba la dotzena edició del concurs Pinta La Marató, un certamen que estimula la capacitat creativa dels joves, l’esperit solidari i el coneixement sobre les malalties tractades en el programa.


http://blogs.tv3.cat/marato


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols acceptarem comentaris que siguin signats amb els vostres veritables noms, la resta seran eliminats.
Gràcies